GR-Suau 5a etapa (St. Feliu de Pallerols-Les Planes d’Hostoles)

Data de l'esdeveniment:
19/02/2017
Data de fi:
19/02/2017
Població:
Barcelona (08030)
Comarca:
Barcelonès
Telèfon:
688920377
Web:
En la categoria:
General
Organitza:
CORDADA, ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA

Amics i amigues de les suaus, continuem el Gr-Suau per terres de La Garrotxa!!!

Aquesta serà una etapa marcada per l’aigua, però no us espanteu, en aquest cas no parlem de la pluja sinó de l’aigua del Riu Brugent, ja que caminarem per senders al costat del riu i podrem gaudir de tot un seguit de salts d’aigua, alguns del quals són realment espectaculars, com el Salt del Molí o el Gorg de la Pedrera del Blei (semblen trets d’un conte).

Serà una etapa molt especial, ja que sortirem del poble de Sant Feliu de Pallerols, un dels pobles més bonics de Catalunya, i acabarem a Les Planes d’Hostoles, un dels pobles més importants en la història de Catalunya.

Pujarem també al volcà de Sant Marc, des d’on podrem gaudir d’unes vistes del Puigsacalm i Sant Feliu de Pallerols d’allò més boniques. Com bé diuen, una imatge val més que mil paraules.

Tota la ruta es fa per camins força transitables, sense cap dificultat tècnica ni gaire desnivell. Esperem que us animeu!!!

NOTA: El GR-Suau de Cordada no és cap GR “oficial”. El seu recorregut ha estat dissenyat pels guies de Cordada, especialment pensat per a tots els públics, passant pels indrets més bonics dels territoris que travessem i per camins alhora fàcils, segurs i amb caràcter excursionista, evitant trams urbanitzats o que considerem que no tenen interès.

El Gr-Suau d’enguany consta de 10 etapes. El vàrem iniciar a l’octubre a Castellfollit de La Roca i l’acabarem al juliol a Girona, creuant les comarques de La Garrotxa, La Selva i el Gironès.

És obert a tothom i es poden fer tantes etapes com es vulguin. No és obligat fer-lo sencer, es pot participar tant en una etapa com en una excursió independent d’un sol dia, encara que ens agradarà que ens vulguis acompanyar en la nostra aventura.

Distància: 13 km

Desnivell: +150 mts / -200mts

Dificultat: cap

Cita: a les 7:45h davant la porta de l’estació de Sant Andreu Arenal. Metro Fabra i Puig (L1).

PROPERES DATES DEL GR-SUAU:

— 19 de març (6a etapa)

— 30 d’abril (7a etapa)

— 21 de maig (8a etapa)

— 18 de juny (9a etapa)

— 16 de juliol (10a etapa)