GR-Suau 4a etapa (Ordal-Olesa de Bonesvalls)

Data de l'esdeveniment:
17/02/2019
Data de fi:
17/02/2019
Població:
Barcelona (08030)
Comarca:
Barcelonès
Telèfon:
688920377
Web:
En la categoria:
Excursionisme
Organitza:
CORDADA, ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA

Amigues i amics de les suaus, continuem avançant pel nostre GR particular. En aquesta etapa caminarem per la Serra de l’Ordal i, com en l’anterior etapa, descobrirem llocs encisadors de la nostra geografia. Aquesta serà però l’última etapa que caminarem per la Serra de l’Ordal, ja que en la propera etapa ja serem al Garraf.

En aquesta ocasió començarem a caminar al poble de l’Ordal i finalitzarem a Olesa de Bonesvalls. En el transcurs del recorregut d’avui passarem per un munt d’avencs, un forn de calç restaurat el 2011 i un fenomen natural de la zona força espectacular, un gran pont de roca on passarem per sota caminant.

Una ruta senzilla plena de petits racons màgics que esperem que us animeu a compartir-los amb nosaltres.

NOTA:

El GR-Suau de Cordada no és cap GR “oficial”. El seu recorregut ha estat dissenyat pels guies de Cordada, especialment pensat per a tots els públics tot passant pels indrets més bonics dels territoris que travessem i per camins alhora fàcils, segurs i amb caràcter excursionista, evitant trams urbanitzats o que considerem que no tenen interès.

El GR-Suau d’enguany consta de 9 etapes. Començarà el mes d’octubre a la muntanya de Montserrat i s’acabarà el juny a la costa.

És obert a tothom i es poden fer tantes etapes com es vulguin. No és obligat fer-lo sencer, es pot participar tant en una etapa com en una excursió independent d’un sol dia. Tot i així, ens agradarà que ens acompanyis en la nostra aventura.

Distància: 12 km
Desnivell: +250 m / -300 m
Dificultat: Baixa

Cita: a les 7:45 h davant la porta de l’estació de Sant Andreu Arenal. Metro Fabra i Puig (L1).