GR-Suau 2a etapa (Tavèrnoles-Roda de Ter)

Data de l'esdeveniment:
26/11/2017
Data de fi:
26/11/2017
Població:
Barcelona (08030)
Comarca:
Barcelonès
Telèfon:
688920377
Web:
En la categoria:
General
Organitza:
CORDADA, ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA

Amics i amigues de Les Suaus, continuem per terres d’Osona el nostre particular GR-Suau!!!

En aquesta ocasió començarem al poble de Tavèrnoles i acabarem a Roda de Ter. En el trajecte d’avui caminarem bona estona vora el Riu Ter, amb la remor de les seves aigües de fons, i passarem per llocs emblemàtics de la zona, com la Colònia Salou, una colònia tèxtil avui inactiva però que manté un valor patrimonial molt important. També passarem per la capella de Santa Magdalena de Conangle, un lloc veritablement idíl·lic, on es respira molta pau i una tranquil·litat.

D’aquí, i per un camí molt còmode al costat del riu Ter, anirem cap al nostre destí d’avui, Roda de Ter.

Tota la ruta discorre per camins de molt bon fer i aptes per a tothom.

Distància: 13 km
Desnivell: +300 m
Dificultat: Baixa
Cita: a les 7:45 h a Fabra i Puig

NOTA:
El GR-Suau de Cordada no és cap GR “oficial”. El seu recorregut ha estat dissenyat pels guies de Cordada, especialment pensat per a ser apte per a tots els públics, passant pels indrets més bonics dels territoris que travessem i per camins alhora fàcils, segurs i amb caràcter excursionista, evitant trams urbanitzats o que considerem que no tenen interès.

El GR-suau d’enguany consta de 8 etapes. Es començarà el mes d’octubre a Sant Pere de Casserres i s’acabarà al maig a Les Planes d’Hostoles (Girona), tot creuant les comarques d’Osona, La Selva i La Garrotxa.

És obert a tothom i es poden fer tantes etapes com es vulguin. No és obligat fer-ho sencer, es pot participar tant en una etapa com en una excursió independent d’un sol dia, encara que ens agradarà que ens vulguis acompanyar en la nostra aventura.

Dates de les properes sortides del GR-Suau:

17 de desembre
21 de gener
18 de febrer
18 de març
22 d’abril
20 de maig