GR-Suau 2a etapa (Monestir Montserrat-Collbató-El Bruc)

Data de l'esdeveniment:
16/02/2019
Data de fi:
16/12/2018
Població:
Barcelona (08030)
Comarca:
Barcelonès
Telèfon:
688920377
Web:
En la categoria:
Excursionisme
Organitza:
CORDADA, ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA

Amigues i amics de les suaus, continuem el nostre particular recorregut suau d’aquest any.

En l’anterior etapa vam fer un recorregut pel vessant nord de la muntanya de Montserrat. En aquesta ocasió sortirem del Monestir de Montserrat, on vam acabar l’últim dia i farem el recorregut pel vessant sud de la muntanya, amb el “solete”, contemplant així els 2 vessants del massís.

Baixarem cap a Collbató, amb vistes de la vall del riu Llobregat. Passarem per la Cova Santa i entrarem a Collbató per l’ermita de La Salut.

Arribats a Collbató, si hi ha alguna persona que està cansanda o no vol caminar més, tindrà l’opció d’acabar aquí, i la resta continuarem caminant per amples camins, gaudint de les vistes de la muntanya i dels camps de correu i oliveres fins arribar a El Bruc, lloc final del recorregut d’avui.

NOTA:

El GR-Suau de Cordada no és cap GR “oficial”. El seu recorregut ha estat dissenyat pels guies de Cordada, especialment pensat per a tots els públics, passant pels indrets més bonics dels territoris que travessem i per camins alhora fàcils, segurs i amb caràcter excursionista, evitant trams urbanitzats o que considerem que no tenen interès.

El GR-suau d’enguany consta de 9 etapes. Començarà l’octubre a la muntanya de Montserrat i s’acabarà el juny a la costa.

És obert a tothom i es poden fer tantes etapes com es vulguin. No és obligat fer-ho sencer, es pot participar tant en una etapa com en una excursió independent d’un sol dia, encara que ens agradarà que ens vulguis acompanyar en la nostra aventura.

Distància: 13 km
Desnivell: +300 m / -500 m
Dificultat: Baixa
Cita: a les 7.45h davant la porta de l’estació de Sant Andreu Arenal. Metro Fabra i Puig (L1).

Properes dates del GR-Suau:
3a etapa: 20 de gener
4a etapa: 17 de febrer
5a etapa: 24 de març
6a etapa: 28 d’abril
7a etapa: 19 de maig
8a etapa: 16 de juny