Esquí de muntanya: el Puigmal

Data de l'esdeveniment:
15/12/2018
Data de fi:
15/12/2018
Població:
Barcelona (08034)
Comarca:
Barcelona
Telèfon:
677 95 77 64
Web:
En la categoria:
Activitats socials
Organitza:
CLUB ALPINO BARCELONA

Un any més, comencem la temporada oficial d’hivern en un dels clàssics del nostre Pirineu, el Puigmal. Aquest any farem la ruta dels 3 Puigmals en esquí de muntanya per França, partint des del pàrquing superior de les Planes al costat francès. L’itinerari ens permetrà ascendir al Puigmal de Lló (2.767 m), a través del seu coll per redreçar cap a l’est fent el Puigmal de Segre i acabar a l’últim i més alt dels 3, el Puigmal d’Err (2.911 m).

Dificultat: Moderada. Durada aproximada: 5:30 hores.

Requisits: soci del club, llicència federativa o llicència d’un dia emesa pel club, bon estat físic i sobretot experiència en alta muntanya hivernal i en esquí de muntanya.

Material: esquís, pells, ganivetes, bastons, piolet, arva, pala i sonda. Es pot llogar material a la botiga de muntanya Vèrtic.

Important: Ni el CAB ni els coordinadors d’aquesta activitat, seran responsables sota cap circumstància dels possibles danys personals o accidents que puguin ocórrer durant la jornada. El CAB es reserva el dret a poder anul·lar o posposar l’activitat en cas que les condicions meteorològiques no siguin les adequades. El fet de participar en aquesta activitat implica l’acceptació d’aquestes normes