El Delta de l’Ebre en bicicleta

Data de l'esdeveniment:
11/05/2019
Data de fi:
12/05/2019
Població:
Les Cases d'Alcanar (43569)
Comarca:
Montsià
Telèfon:
650145731
Web:
En la categoria:
Bicicleta de muntanya
Organitza:
UNIÓ MUNTANYENCA ERAMPRUNYÀ

Preparem una sortida al Delta de l’Ebre on hi podrem assistir en bicicleta de muntanya i de carretera, fent dues expedicions. El grup de btt sortirà a primera hora en tren fins a l’Aldea i farà una volta pel Delta. Visitarem Riumar, Deltebre, l’Illa de Buda, la platja del Trabucador i Poblenou del Delta on potser dinarem.

El grup de bicicleta de carretera agafarà el tren fins a Sitges i farà tot el tram Sitges-Delta de l’Ebre per carretera, pedalant el més a la vora possible de la costa i per trams de la N340. Al voltant de Sant Carles de la Ràpita ens trobarem i marxarem plegats fins a Les Cases d’Alcanar, on dormirem al càmping Les Cases, tendes o wungalows. Soparem a Les Cases un menú degustació espectacular, amb productes de la mar oferts pels pescadors de la zona.

L’endemà tornarem al Delta, on gaudirem del paisatge espectacular que sempre ens depara aquest parc natural, els camps d’arròs totalment verds, els flamencs, les platges verges…
Anirem en direcció l’Ampolla, on dinarem i des d’on tornarem a casa amb tren.

La sortida de BTT és molt fàcil i pràcticament sense desnivells, apta per a tothom.
Pels interessats ens cal la vostra inscripció el més aviat possible, per fer les reserves corresponents al càmping i al restaurant del sopar.
Per aquesta sortida, cal portar casc, la bici en bon estat, la llicència feec c, la targeta bici de la fcc, alguna assegurança que inclogui la RC en bici o treure’s la temporal que gestiona la UME.
Els participants portaran l’equipament corresponent i que serà obligatori per a tothom, com el casc, kid de reparació de punxades o averies de la bici, roba i calçat adient, beguda i alguna cosa per menjar en cas de necessitat.

Es demana fermament no embrutar els camins, porteu sempre amb vosaltres les vostres deixalles i sobretot, no entreu a les propietats privades. Està prohibit sortir dels traçats previstos, recordeu que pedalejarem principalment per un parc natural.