Cordada Associació Excursionista

Data de l'esdeveniment:
27/10/2019
Data de fi:
27/10/2019
Població:
Barcelona (08030)
Comarca:
Barcelonès
Lloc:
c/Cuba nº 2
Desnivell:
+ 150 m /- 200 m
Kilómetres:
13 km
Telèfon:
688920377
Web:
En la categoria:
Excursionisme
Organitza:
CORDADA, ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA

Amigues i amics de les sortides Suaus, ja tenim un nou GR (ruta per etapes, 1 al mes) per a aquest 2019-2020!!!

En GR-Suau començarem el dia 27 al poble de Vilallonga de Ter, a tocar del Pirineu (al Ripollès) i acabarem al maig al Lluçanès (això pinta bé, eh?).

Seran 8 etapes (1 etapa al mes) on, com sempre, en aquestes sortides de GR-Suau, descobrirem pobles i racons màgics del nostre País, com el poble de La Roca, Camprodon, Ripoll, etc.

En aquesta 1a etapa anirem de Vilallonga fins a Sant Pau de Segúries. Passarem pel petit poble de La Roca i el poble de Camprodon. El poble de La roca és maquíssim, amb carrers empedrats i estrets que ens faran traslladar a l’edat mitjana. A Camprodon creuarem el Riu Ter pel Pont Nou i seguirem cap a Sant Pau de Segúries, punt final de la etapa d’avui.

Esperem que us agradi la proposta d’aquest any i que us animeu a caminar amb nosaltres. Us hi esperem!!!

Distància: 13 km
Desnivell: + 150 m /- 200 m
Dificultat: baixa

Cita: a les 7:30 h davant la porta de l’estació de Sant Andreu Arenal (Metro Fabra i Puig L1 vermella).

Recordeu que la nit d’abans es retrassa una hora el rellotge.

NOTA:
El GR-Suau de Cordada no és cap GR “oficial”. El seu recorregut ha estat dissenyat pels guies de Cordada, especialment pensat perquè sigui apte per a tots els públics tot passant pels indrets més bonics dels territoris que travessem i per camins alhora fàcils, segurs i amb caràcter excursionista, evitant trams urbanitzats o que considerem que no tenen interès.

És obert a tothom i es poden fer tantes etapes com es vulguin. No és obligat fer-ho sencer, pots participar tant a una etapa com a una excursió independent d’un sol dia, encara que ens agradarà que ens vulguis acompanyar en la nostra aventura.