Conferència inaugural del Cicle de Muntanya

Data de l'esdeveniment:
07/03/2019
Data de fi:
07/03/2019
Població:
Tarragona (43001)
Comarca:
Tarragonès
Lloc:
C/Pere Martell, 2
Telèfon:
977296605
Web:
En la categoria:
Activitats culturals

Una nova programació del Cicle de Muntanya a l’Auditori Diputació: cinema, documentals i conferències d’experts muntanyencs de reconegut prestigi. L’edició d’aquest 2019 es dedica especialment a l’esperit i l’audàcia de l’escalada.

“De l’escalada boulder a l’alpinisme”

Catherine Destivelle ens parlarà de la seva trajectòria des dels inicis com a escaladora boulder (modalitat d’escalada que consisteix en escalar blocs de roca o petites parets sense la necessitat dels materials de protecció convencionals) per arribar a l’alpinisme, amb les fortes motivacions que la van  impulsar a assolir els seus extraordinaris objectius. Ens farà gaudir de les seves grans aventures i conquestes, amb els seus testimonis fotogràfics i sorprenents imatges dels èxits alpinístics.

Ha estat un dels grans referents de l’escalada i l’alpinisme femení en l’àmbit mundial durant pràcticament les dues darreres dècades.

El dia de la inauguració del cicle, el 7 de març a les 19:00 h, el president de la Diputació, Josep Poblet, farà entrega del guardó Cicle de Muntanya 2019 als dos alpinistes catalans.

L’entrada és gratuïta amb invitació i limitada a l’aforament de la sala, caldrà recollir la invitació a partir d’una hora abans de l’inici de cada sessió, al mateix auditori (no es faran reserves). Comença a les 19:00 h.