Cicle d’alta muntanya 2014

Data de l'esdeveniment:
25/01/2014
Població:
Sant Andreu de Palomar (Barcelona) (08030)
Comarca:
Barcelonès
Telèfon:
933469604
Web:
En la categoria:
Activitats socials
Organitza:
AGRUP.EXCTA. MUNTANYA

La Secció d’Escalada i Alta Muntanya (S.E.A.M.) té previst un any més dur a terme el Cicle d’Alta Muntanya, obert a tothom que vulgui aventurar-se a descobrir aquesta modalitat, de la mà de socis/acompanyants amb experiència, perquè els participants puguin aprendre les tècniques mínimes de progressió i moure’s amb seguretat, minimitzant els riscos i podent gaudir de la natura en el seu esta més pur. El Cicle constarà d’onze sortides i la majoria seran de cap de setmana. Es dormirà en tendes o refugis, i es faran servir raquetes de neu, piolets, grampons, etc. Es pujarà per algun corredor senzill i es farà algun cim de 3.000 m.

La primera activitat serà els dies 25 i 26 de gener a la zona del massís del Montsant, on es passarà per algun grau i es dormirà en refugi.

Normativa d’assistència

Per inscriure’s cal tenir un mínim de condició física que permeti la pràctica d’alta muntanya, perquè poden haver-hi desnivells de més de mil metres i, s’anirà carregat amb tot l’equip d’hivern. Cal disposar del material adequat per a l’activitat. Si és la primera vegada que s’inicia seria convenient haver participar en algun curs d’iniciació relacionat amb l’activitat (orientació,
alpinisme, altres) . És obligatori estar en possessió d’una assegurança vigent en el moment de la sortida, que podrà ser qualsevol de les que lliuri la FEEC (modalitat C) o bé d’altres similars que cobreixin la pràctica d’aquest esport; l’entitat facilitarà els tràmits de l’assegurança tant si és anual com temporal a tothom que ho demani.

Els assistents s‘han de comprometre a seguir aquelles indicacions i normes que estableixin els responsables de cada sortida, els quals quedaran alliberats de tota responsabilitat davant
de l’incompliment de les mateixes.

Els assistents hauran d’informar als responsables de qualsevol malaltia o anomalia que pateixin i que pugui afectar al normal desenvolupament de la sortida.

Per més informació us podeu descarregar aquí el programa del Cicle d’Alta Muntanya d’aquest any.