Cap de setmana d’aventura i muntanya Foradada del Toscar + Turbón

Data de l'esdeveniment:
20/01/2018
Data de fi:
21/01/2018
Població:
Barcelona (08030)
Comarca:
Barcelonès
Telèfon:
688920377
Web:
En la categoria:
Raquetes de neu
Organitza:
CORDADA, ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA

El 7 de gener volíem fer el Turbón amb neu, però no n’hi va haver tanta com es preveia, així que ho vam posposar…

Nou programa

Com que ja han passat els àpats de festes nadalenques podrem aprofitar tot el dissabte. Farem una de les vies ferrades que té fama de ser de les més maques que tenim als Prepirineus, la foradada del Toscar.

Com que està dividida en diversos trams, no és imprescindible fer-la tota, cadascú que faci segons les seves forces i ganes, tot i que ja sabeu que amb l’ajuda del guia podem fer meravelles.

I ja sí, diumenge cap al repte pendent

El Turbón te una alçada ben modesta, però forma part de les serralades prepirinenques, des del seu cim es gaudeix d’unes vistes espectaculars i és la típica muntanya que veus des de tot arreu i sempre penses… un dia hem d’anar!

La seva forma de ferradura fa que ella sola conformi un petit circ que ens convida a endinsar-nos i conèixer-la d’a prop.

Caminarem calçant botes de muntanya i ajudant-nos amb raquetes de neu o grampons segons convingui, però que ningú s’espanti per no estar avesat amb aquestes “eines”, que el nivell de dificultat és fàcil i és una molt bona oportunitat per estrenar-se.

Pel que fa al desnivell, no us preocupeu perquè es fa suaument, són mil metres, que farem a un ritme tranquil per poder anar gaudint.

Preu inscripció (inclou organització, guiatge i material tècnic):
Socis: 85 €
Socis “30*”: 80 €
Socis “60*”: 75 €
No socis: 95€

*: persones que sumen 30 / 60 dies d’activitat com a sòcies de Cordada

Altres despeses: transport i allotjament (MP) uns 65 €. Es paguen “in situ”.