Caminada Popular de Terrassa

Data de l'esdeveniment:
23/11/2014
Data de fi:
23/11/2014
Població:
Terrassa (08221)
Comarca:
El Vallès Occidental
Lloc:
-
Desnivell:
-
Kilómetres:
-
Telèfon:
669 150 272
Web:
En la categoria:
General
Organitza:
CENTRE EXCTA. DE TERRASSA
Més informació:
-

Enguany celebrem la 30a edició de la Caminada Popular de Terrassa i volem que sigui més especial que mai! Sortirem des de la placeta de l’Excursionisme, plaça dedicada per part de l’ajuntament de Terrassa al centenari d’aquesta entitat. Anirem amb autocars fins a Castellar del Vallès, des d’on iniciarem la ruta.

Pujarem als cims del Puig de la Creu i el Farell, passarem per Sant Sebastià de Montmajor, travessarem la serra de Sant Llorenç del Munt per Can Torres i arribarem a la plaça del Vapor Ventalló, just davant del Centre, on acabarem amb un bon avituallament. Tampoc hi faltaran altres avituallament durant la Caminada, un detall, sorteig de material de muntanya i alguna sorpresa més!

Hi haurà 3 modalitats de ruta. Una curta, una mitjana i una altra llarga. Les 3 modalitats es podran fer tan corrent com caminant.

Informació per les modalitats mitjana i llarga:

  • La modalitat mitjana serà de 21,7 km amb un desnivell positiu de 812 m. La modalitat llarga serà de 33,04 km, amb un desnivell positiu de 1.542 m.
  • Els autocars ens deixaran a Castellar del Vallès, des d’on esmorzarem i podrem començar a caminar o córrer.
  • Les dues modalitats pujaran juntes fins al cim del Puig de la Creu, on es bifurcaran.
  • L’organització es reserva el dret de recomanar a les persones que passin per l’area d’esplai de les Arenes més tard de les 14.30 del migdia, que abandonin la caminada si tenen mitjà de transport per arribar a Terrassa.

Informació per la modalitat curta:

  • La modalitat curta serà de 12,4 km amb un desnivell positiu de 349 m.
  • Els autocars ens deixaran a l’ àrea d’esplai de les Arenes, al km 12 de la carretera B-124, de Castellar del Vallès a Sant Llorenç Savall, des d’on començarà aquesta ruta.
  • En aquest punt es subministrarà l’esmorzar i podrà començar a caminar o córrer.
  • També en aquest punt ens trobarem amb els participants que han fet les caminades de modalitat mitjana i llarga.