Aplec Escalada Alt Urgell

Data de l'esdeveniment:
11/10/2019
Data de fi:
13/10/2019
Població:
Coll de Nargó (25793)
Comarca:
Alt Urgell
En la categoria:
Activitats culturals

El VII Aplec d’escalada de l’Alt Urgell ja esta en marxa, i després d’un any de descans torna amb el mateix format i energia carregada per afrontar un bon cap de setmana amb molta escalada, activitats i bon ambient, i seguir sent la trobada d’escaladors/es no competitiva més gran de Catalunya.

Enguany l’aplec i l’Ajuntament han sumat esforços per a complementar-se i al poble de Coll de Nargó podrem trobar una Fira multisectorial (muntanya, oci, lleure, gastronomia, artesania, bolets…) que complementarà la diversitat d’oferta i activitats. Com a novetat, les organitzadores de l’aplec han apostat per oferir una punt de venda de material tècnic de muntanya d’ocasió, i poder donar sortida al material i col·laborar així amb la Fira.

El programa d’activitats comença el divendres 11 octubre a les 21:00 h amb un sopar al Restaurant el Portal d’Organyà i amb la primera projecció de Salt Base a càrrec de l’especialista David Fusté. El dissabte durant el dia hi haurà escalada lliure pels diferents sectors amb una Fira al Coll de Nargó amb rocòdrom i tirolina pels més petits. A partir de la tarda hi haurà el gruix  d’activitats amb tallers, demostracions i altres: Inflables, 17:30 h haghlines i slacklines a les agulles de Nargó, 18:30 h espectacle de Teles acrobàtiques, 19:30 h projecció de Jan Casas “Big Wall pare i fill Yosemite”, 21:30 h sopar popular, 22:30 h Lance al Pernil, 23:00 h Concerts, sorteig i festeta. L’endemà xocolatada i a escalar pels múltiples sectors i parets de la comarca.