9a Caminada nocturna per la Serralada de Marina

Data de l'esdeveniment:
13/07/2019
Data de fi:
14/07/2019
Població:
BADALONA (08917)
Comarca:
BARCELONÈS
Desnivell:
+ 287 / - 287 m
Kilómetres:
10 km
Telèfon:
626725483
Web:
En la categoria:
General
Organitza:
AGRUP.EXCTA. BUFALÀ

I ja són 9 anys que realitzem aquesta activitat tan especial i màgica per a molts de nosaltres i vosaltres.

L’ AE Bufalà torna a realitzar la Caminada nocturna a través del Parc Natural de la Serralada de Marina.

Volem gaudir amb els sons i les imatges que aquesta serralada ens ofereix amb una perspectiva diferent, com és la nit amb lluna plena caminant plàcidament i amb harmonia, en aquest meravellós entorn natural.

No es tracta d’una cursa ni d’una competició, tampoc hi ha cap mena de senyalitzacions ni punts d’avituallament, que molt sovint ajuden a embrutar l’entorn i a crear més residus. Simplement és una caminada col·lectiva amb la qual cerquem noves experiències, gaudint d’una bona companyia. Cadascú haurà de portar els líquids i menjar que necessitarà i es farà responsable de no deixar cap rastre que embruti o faci malbé la nostra estimada serralada, fent així que aquesta caminada sigui sostenible i responsable amb el medi ambient.

Aquest any per qüestions de permisos del Parc de la Serralada de Marina, el nombre de participants d’aquesta caminada està restringit a 150 participants. Per aquesta raó, es portarà a terme un rigorós ordre d’inscripció.

Distància: 10 km aprox. (recorregut circular)
Desnivell: + 287 / – 287 m
Durada: 3 h aprox.

Inscripció gratuïta – Imprescindible fer-la per poder participar
Hora de sortida: 21:30 h
Lloc de sortida: Carrer Campoamor, 43 Poliesportiu Bufalà (A.E.Bufalà), Badalona

ITINERARI 9a CAMINADA NOCTURNA PER LA SERRALADA DE MARINA
Bufalà (Agrupació Excursionista Bufalà) – Riera de Canyet – Carrer del Monestir – Serra de Can Mas – Collet de la Vallensana – Carrer Camí vell de Montcada – Coll de les ermites – Volta al Puig Castellar – Mirador a l’entrada del Poblat ibèric – Coll de les ermites – Ermita de Sant Climent – Camí de Sant Jeroni – Ca l’ Alemany – Centre Sociosanitari El Carme – Bufalà (Agrupació Excursionista Bufalà ) on ens esperarà un bon refrigeri per a recuperar les forces i comentar la caminada.

CONSELLS MOLT IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE
Portar un calçat apropiat per a caminar per la muntanya .
Portar frontal, llanterna o similar.
Portar cantimplora amb aigua o similar.

NOTA IMPORTAT:
L’Agrupació Excursionista Bufalà i els coordinadors de la caminada no es fan responsables, en cap cas, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys que puguin patir de manera directa o indirecta les persones que hi participin. La seva tasca no és de guiatge ni de monitoratge.

El recorregut podrà ser modificat en funció del nivell o del nombre de participants, així com en cas de mal temps o davant de qualsevol incidència que pugui comportar un perill, segons el criteri dels coordinadors de la caminada.