8a Caminada nocturna per la Serralada de Marina

Data de l'esdeveniment:
21/07/2018
Data de fi:
22/07/2018
Població:
BADALONA (08917)
Comarca:
BARCELONÈS
Telèfon:
626725483
Web:
En la categoria:
General
Organitza:
AGRUP.EXCTA. BUFALÀ

Aquest 2018 tornem a realitzar la CAMINADA NOCTURNA a través del Parc Natural de la Serralada de Marina.

Volem que els nostres sentits gaudeixin amb els sons i les imatges que aquesta serralada ens ofereix amb una perspectiva diferent com és la nit amb lluna plena caminant plàcidament i amb harmonia en aquest meravellós entorn natural.

No es tracta d’una cursa ni d’una competició, tampoc hi ha cap mena de senyalització ni punts d’avituallament que molt sovint ajuden a embrutar l’entorn i a crear més residus. Simplement és una caminada col·lectiva amb la qual cerquem noves experiències, gaudint d’una bona companyia i en la que cadascú portarà els líquids i menjar que necessitarà, alhora que es farà responsable de no deixar cap rastre que embruti o faci malbé la nostra estimada serralada, fent així que aquesta caminada sigui sostenible i responsable amb el medi ambient.

RECORREGUT CIRCULAR: 12 km aprox.
DESNIVELL: +- 387m
DURADA DEL RECORREGUT: 3 h aprox.
INSCRIPCIÓ GRATUÏTA – IMPRESCINDIBLE FER-LA PER A PODER PARTICIPAR!
DISSABTE 21 de juliol de 2018
HORA DE SORTIDA: 21:30 h
LLOC DE SORTIDA: Carrer Campoamor s/n, Poliesportiu Bufalà (A.E.Bufalà), Badalona

Itinerari:
Centre Sociosanitari El Carme – Ca n’Alemany – Camí de Sant Jeroni –Ermita de Sant Climent – Coll de les ermites – Mirador a l’entrada del Poblat ibèric – Torre de guaita – Volta al Puig Castellar – Coll de les ermites – Carrer Camí vell de Montcada – Collet de la Vallensana – Serra de Can Mas – Carrer del Monestir – Riera de Canyet – Bufalà (Agrupació Excursionista Bufalà ) on ens esperarà un bon refrigeri per a recuperar les forces i comentar la caminada.

Consells:
Portar un calçat apropiat per a caminar per la muntanya.
Portar frontal, llanterna o similar.
Portar cantimplora amb aigua o similar.

-NOTA IMPORTANT-

L’Agrupació Excursionista Bufalà i els coordinadors de la caminada no es fan responsables, en cap cas, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys que puguin patir de manera directa o indirecta les persones que hi participin. La seva tasca no és de guiatge ni de monitoratge.

El recorregut podrà ser modificat en funció del nivell o del nombre de participants, així com en cas de mal temps o davant de qualsevol incidència que pugui comportar un perill, segons el criteri dels coordinadors de la caminada.