4a Almogàver Muntanyes de Prades

Data de l'esdeveniment:
07/06/2014
Data de fi:
07/06/2014
Població:
Prades (43364)
Comarca:
Baix Camp
Lloc:
Plaça Major de Prades
Desnivell:
6.800
Kilómetres:
74,30
Telèfon:
633 517 943
Web:
En la categoria:
Curses per muntanya
Organitza:
ASS.D’AMICS DE LES MUNTANYES DE PRADES
Més informació:
-

Aquesta cursa de resistència és tot un repte: vol emular l’esperit de sacrifici, la força i la determinació dels antics almogàvers. Aquests guerrers catalans van batallar i conquerir mitja mar Mediterrània durant l’edat mitjana. Només uns pocs escollits han estat capaços d’aconseguir gestes similars. L’Almogàver Muntanyes de Prades ofereix l’oportunitat d’experimentar les sensacions i les vivències que representa el gran repte de completar el recorregut.

En concordança amb la filosofia que caracteritza l’AAMP, el recorregut de l’Almogàver Muntanyes de Prades vol donar a conèixer les raconades més desconegudes i espectaculars de les Muntanyes de Prades, dins de les limitacions de distàncies i desnivells que implica la Lliga Catalana de Curses de Resistència. Així, els participants passeu també per bona part dels nuclis habitats de l’interior de les Muntanyes de Prades i per les seves tres valls (Brugent, Glorieta i Siurana), per la qual cosa resulta un recorregut de descoberta integral d’aquest territori. Un recorregut, al mateix temps exigent i tècnic, que farà gaudir els participants amants de la muntanya.

La IV Almogàver Muntanyes de Prades de 2014, que es farà el 7 de juny de 2014, és una prova competitiva de resistència per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquesta cursa en un temps limitat. El recorregut és de 74,30 km senyalitzats i 6.800 m de desnivell acumulat, que transcorre íntegrament per les Muntanyes de Prades amb sortida i arribada a la vila de Prades. És una prova puntuable per a la 1a Lliga Catalana de Curses de Resistència.

Inscripcions

  • La inscripció es farà a través de la web de la FEEC.
  • El termini d’inscripció es tancarà el 4 de juny de 2014, o un cop assolits els 300 participants.
  • La inscripció es considerarà vàlida un cop efectuat el pagament individualitzat.
  • Els drets d’inscripció són de 20 € per als participants amb llicència de la FEEC, FEDME i adherides a la UIAA de l’any en curs, i de 30 € per als no federats (incloent la llicència temporal de la FEEC amb cobertura únicament vàlida per la durada de l’activitat). El socis de l’AAMP tenen un descompte de 5 € en el preu.
  • Els drets d’inscripció inclouen: avituallaments líquids i sòlids.
  • L’organització es reserva la facultat d’admetre inscripcions després del dia 04 de juny de 2014. En cas d’acceptar-les, es cobrarà un recàrrec de 5 €.
  • Per recollir el dorsal, els federats han de presentar el DNI/NIE i la llicència federativa original anual vigent, i els no federats el DNI/NIE.