47a travessa Viladrau-La Garriga

Data de l'esdeveniment:
11/03/2018
Data de fi:
11/03/2018
Població:
La Garriga (08530)
Comarca:
Vallès Oriental
En la categoria:
Excursionisme
Organitza:
CENTRE EXCTA. GARRIGUENC

La 47a Travessa Viladrau-La Garriga té un recorregut aproximat de 31 km programat per a fer en un temps màxim de 7 hores. Els participants agafen l’autocar que surt de l’aparcament de la Sínia de La Garriga i els porta fins la Barita de Viladrau on començaran la travessa.

El primer autocar sortirà a 5:30 h i l’últim a 6:30 h aprox. A l’accés a l’autocar es recollirà el full amb les dades personals i es facilitarà el full de control.

El recorregut passa per l’Erola, on una mica abans s’ha fet el primer avituallament. Seguim cap a Sant Segimon i Coll Formic per guanyar el Pla de la Calma on, al seu inici, tindrem l’esmorzar. Al final del Pla de la Calma tenim el tercer avituallment. Continuem el camí fins a Sant Cristòfol, on trobem el quart avituallament per a iniciar el descens cap a La Garriga. Aquí finalitza la travessa i s’obté l’obsequi recordatori.

Inicialment la travessa estava prevista per l’11 de febrer. Tenint en compte les condicions tant del recorregut com meteorològiques, la Junta ha posposat la data per l’11 de març, amb l’objectiu de garantir la seguretat tant dels participants com dels col·laboradors i organitzadors. 

Les inscripcions romandran obertes fins al 2 de març.

Preus:
Federats: 20 €
No Federat: 21 €
Socis/es CE Garriguenc: 18 €