3r Raid del Ferro

Data de l'esdeveniment:
23/09/2017
Data de fi:
23/09/2017
Població:
Malgrat de Mar (08380)
Comarca:
Maresme
Web:
En la categoria:
Raids d'Esports de Muntanya
Organitza:
GRUP EXCTA. MALGRATENC

Raiders i orientadors! Ja tenim la maquinària a tot gas, dissenyant circuits, optimitzant mapes i trencant-nos la closca perquè el gaudiu d’allò més. Com que intentem ser enginyosos, millorar i innovar cada any, ja us avancem que hi haurà dues seccions noves que mai abans s’havien fet al Raid del Ferro, i alguna prova especial bastant divertida. Per més detalls us haureu d’esperar a principis de setembre!

Obertura d’inscripcions, prevista per l’última setmana d’agost.

Aquest any passarem de les tres categories que havíem fet fins ara, a quatre, recuperant la categoria familiar feper tal que fins i tot els més menuts de casa hi tinguin cabuda. Les categories, doncs, queden de la següent manera:

  1. Elit (8 h): Necessari ser major d’edat. Puntuable per a la Copa Catalana de Raids d’Aventura i Campionat de Catalunya.
  2. Aventura (7 h): Edat mínima 16 anys.
  3. Open (5 h): Edat mínima 9 anys. Puntuable per a la Copa Catalana de Raids d’Aventura.
  4. Familiar (3 h): Edat mínima 5 anys.

Les categories elit, aventura i open tindran les mateixes disciplines, però amb una duresa i durada proporcional a cada nivell.
Pel que fa a la categoria familiar, i per limitar el menys possible l’accés a la categoria, s’ha optat per no posar una secció especifica de BTT i utilitzar qualsevol mitjà de rodes no motoritzat per realitzar les transicions entre seccions. Entenem com a mitjà de rodes no motoritzat una bicicleta de passeig, bicicleta sense pedals, patinet, tricicle, patins, etc.

Com cada any, hi haurà un dinar de cloenda, l’entrega de premis (recordeu que l’equip que reculli més brossa també té premi especial), el sorteig de material i l’entrega de la bossa del corredor per a cada participant amb els obsequis dels nostres col·laboradors.

Per tal de fer una correcta previsió dels equips participants, s’habilitarà una plataforma d’inscripcions. El primer termini seran inscripcions anticipades amb descompte. En segon termini, 15 dies abans de tancar inscripcions, aquestes tindran un preu estàndard. Hi haurà descompte per a socis del Grup Excursionista Malgratenc.

Informació actualitzada a:
http://www.gem-malgrat.cat/
https://www.facebook.com/gemMalgrat/

Reserveu-vos el dia!