3a Caminada Popular Nocturna de Festa Major a Cornudella de Montsant

Data de l'esdeveniment:
16/08/2017
Data de fi:
16/08/2017
Població:
Cornudella de Montsant (43360)
Comarca:
El Priorat
Telèfon:
649702396
Web:
En la categoria:
Excursionisme
Organitza:
ASS.D’EXCURSIONISTES DE CORNUDELLA DE MONTSANT

Ja tenim aquí la Festa Major 2017! I amb ella, la Caminada Popular Nocturna que organitzem des de l’Associació Excursionista de Cornudella de Montsant.

Aquest any serà la tercera edició. Com sempre, una manera ben saludable de començar la festa!

El dia: dimecres 16 d’agost. L’hora de sortida: a les 21h del vespre. El lloc de sortida/arribada: la Plaça de la Vila. L’itinerari: el de sempre (tomb al pantà de Siurana – 12 km).

Per inscriure’s cal que envieu un e-mail a excursionistes.cornudella@gmail.com indicant el vostre nom i cognom, edat i si disposeu de llicència federativa o no. Compte! El dilluns 14 d’agost a les 22 h tancarem oficialment les inscripcions.

Només cal que porteu llanterna (a poder ser frontal) i us presenteu a la plaça de la vila a les 20 h (per recollir el dorsal i fer la foto de grup).

Tots els participants degudament inscrits que realitzin la caminada gaudiran gratuïtament d’un sorteig de material gentilesa dels nostres col•laboradors (vi i material de muntanya). El sorteig es realitzarà un cop acabada la marxa, i anirà amb el número de dorsal de cada participant.

Recordeu que els menors de 14 anys han d’anar acompanyats per alguna persona adulta.

L’AECM tramitarà una assegurança temporal a tots aquells participants que no tinguin llicència federativa a través i amb la col•laboració especial de l’Ajuntament de Cornudella de Montsant.