2a etapa Camí Català de Sant Jaume en BTT

Data de l'esdeveniment:
13/04/2019
Data de fi:
13/04/2019
Població:
Vilajuïga (17490)
Comarca:
Alt Empordà
Telèfon:
650145731
En la categoria:
Bicicleta de muntanya
Organitza:
UNIÓ MUNTANYENCA ERAMPRUNYÀ

Us recordem que el dia 30 de març repetirem la primera etapa, Llançà-Vilajuïga, per si algú es vol afegir des del principi.

Sortida en tren des de l’estació de Sants a les 7:46 h. Qui vulgui, podrà anar en cotxe fins a Figueres i agafar el tren allà i així el tindrà allà quan acabem.
Començarem la segona etapa prenent un cafè a algun dels bars que hi ha a Vilajuïga  i tot seguit ens posarem en marxa a fer una volta, molt fàcil, en bicicleta per conèixer petits pobles de l’Empordà. Passarem pel costat de la bassa de Pedret i Marzà, un dels poblets per on passa l’itinerari. Altres pobles que es visitaran són: Vila-sacra, Fortià, Riumors, Ciurana. Al migdia arribarem a Figueres, on buscarem un lloc per dinar. Es pot portar carmanyola o menjar un menú.

A la tarda farem la visita denominada La Catedral de l’Aigua, al Castell de Sant Ferran. Aquesta visita té dues formes. La primera, ens pujaran a un 4×4 i ens donaran una volta per tot el perímetre de la fortalesa, ens explicaran què eren les mines, ens ensenyaran els barracons dels soldats i ens portaran fins a la plaça d’armes. Aquí baixarem al soterrani, on hi ha diferents dipòsits d’aigua on ens portaran amb una zodiac a voltar per entre mig.

La segona manera és fer una sortida en bici molt fàcil, apta per a tothom. Recordeu de portar la credencial del camí sant jaume per qui vulgui posar-li el segell.

Totes les persones que vulguin participar en la visita a la Catedral de l’Aigua, hauran de fer una transferència de l’import per confirmar la visita. Aquesta visita val 15 euros i la transferència s’ha de fer al compte de la caixa: ES5921000281690200154709, Hem de confirmar la visita el més aviat possible, per aquest motiu es prega que tothom que vulgui participar ho confirmi. No és obligatori participar-hi, per tant, qui vulgui podrà fer la visita al Museu Dalí o simplement marxar quan arribem.
Al acabar la visita, anirem a buscar el tren i tornarem cap a casa.

Material obligatori: un casc, la bici en bon estat, la llicència de la FEEC, la targeta bici o alguna assegurança que inclogui la bici.