18a Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant marti

Data de l'esdeveniment:
14/03/2015
Data de fi:
28/03/2015
Població:
Barcelona (08004)
Comarca:
Barcelonès
Lloc:
Gran Via de les Corts Catalanes, 837
Desnivell:
-
Kilómetres:
-
Telèfon:
-
Web:
En la categoria:
Activitats culturals
Més informació:
-

feec cartell mostra audiovisuals i fotografiaAquest any la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya arriba ja a la seva 18a edició. El Centre Cultural de la Farinera del Clot obre les seves portes al públic per poder observar les magnífiques fotografies i audiovisuals que es presenten. El programa d’activitats d’aquesta edició compta amb la presència destacada de DaiIa Ojeda, escaladora de muntanyes; Eugeni Rosselló, guanyador de la Spin Race; i Joel Jaile, un dels més grans ultrafondistes guanyador de la Goldsteig Project 500 a Alemanya.

Durant la Mostra, que compta amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, podrem gaudir de conferències, presentacions, ressenyes i altres actes de la mà de personalitats de l’alta competició de muntanya. Per a més informació es pot accedir a la web de l’esdeveniment.

La Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí compta amb el suport de la FEEC i està organitzada per les entitats excursionistes: l’Agrupació Excursionista Icària, la Secció Excursionista del Foment Martinenc, la Colla Excursionista “La Senyera” i la Unió Excursionista de sant Martí de Provençals.