17è Curs d’iniciació a la muntanya hivernal

Data de l'esdeveniment:
28/02/2018
Data de fi:
21/03/2018
Població:
Granollers (08400)
Comarca:
Vallès Oriental
Telèfon:
93 860 01 47
Web:
En la categoria:
Cursos de formació
Organitza:
AGRUP.EXCTA. GRANOLLERS

Finalitat
La finalitat d’aquest curs és donar a conèixer les tècniques de progressió en la muntanya hivernal (ascensió amb raquetes de neu, piolet, grampons, etc.), tant a nivell pràctic com teòric. No cal cap coneixement previ per accedir al curs.

Assistents
Poden prendre-hi part tots els majors de 18 anys. Serà obligatori estar en possessió del carnet federatiu modalitat C, inclòs pels no federats en el preu del curset. El nombre mínim per efectuar el curs és de 8 persones.

Sobre el curs
Els cursetistes es comprometen a seguir les indicacions dels monitors, els quals, juntament amb l’entitat, no es fan responsables dels accidents que puguin sorgir si no se segueixen les indicacions donades. Tot cursetista que no guardi les normes de convivència, respecte a la natura o interès pels ensenyaments, perdrà tots els drets si la direcció del mateix ho creu convenient.
Qualsevol cas no previst serà resolt per la direcció del curs, qui també efectuarà els canvis que les circumstàncies aconsellin.

Lloc i horaris
Les classes teòriques es faran al local social de l’Agrupació Excursionista de Granollers (C/ de Corró, 10) els dies concretats al programa de 8.30 a 10 h del vespre.

Inscripcions
A la secretaria de l’Agrupació Excursionista de Granollers (C/ Corró, 10), dimarts, dimecres i dijous de 19 a 21 h.
Per obtenir informació també podeu trucar al telèfon 93 860 01 47.
Els drets d’inscripció seran de 100 euros pels socis i 120 euros pels no socis.
El preu inclou el registre d’un any com a soci/socia de la secció de muntanya de l’AEG, el dossier sobre el curs i lloguer de material tècnic personal (piolet, grampons i raquetes).
No inclou el transport de les sortides pràctiques ni l’estada als refugis.
Serà obligatori estar en possessió del carnet federatiu (mínim modalitat C)* de l’any en curs, o bé obtenir una llicència temporal per la durada del curs (3 setmanes)*
*Preus del 2018 llicència anual modalitat C: 96,70 € – habilitada FEDME 108,50 €
Llicència temporal 5 dies de les sortides pràctiques: 9,50 €.