13è curs d’iniciació a l’esquí de muntanya

Data de l'esdeveniment:
28/02/2018
Data de fi:
21/03/2018
Població:
Granollers (08400)
Comarca:
Vallès Oriental
Telèfon:
93 860 01 47
Web:
En la categoria:
Cursos de formació
Organitza:
AGRUP.EXCTA. GRANOLLERS

Finalitat
Aquest curs vol donar a conèixer l’esquí de muntanya, tant les tècniques d’ascens com les de descens, a nivell pràctic i teòric. Es donaran als alumnes els criteris bàsics per realitzar sortides d’esquí de muntanya amb un mínim de seguretat.

Assistents
Podran prendre-hi part totes les persones majors d’edat. És aconsellable que la persona que vol realitzar el curs sigui capaç de realitzar el viratge fonamental (viratge iniciat amb falca i acabat amb paral·lel) en pistes de neu tractada.
Serà obligatori estar en possessió del carnet federatiu modalitat D. Per assistir al curs serà imprescindible que el participant porti l’equip adequat per la practica de l’esquí de muntanya: esquís amb la fixació de seguretat adient a l’esquí de muntanya, botes, bastons, pells de foca, ganivetes, DVA, grampons, casc, piolet i la roba adient per realitzar activitat d’alta muntanya. La direcció del curs facilitarà adreces on es podrà llogar el material que faci falta, tot i que el DVA, la pala, el casc i la sonda intentarem facilitar-lo nosaltres, així com els grampons i el piolet.

Inscripcions
A la secretaria de l’Agrupació Excursionista de Granollers (C/ Corró, 10, de Granollers) de 7 a 9 h del vespre, els dimarts, dimecres i dijous. Telèfon: 93 860 01 47. Els drets d’inscripció seran de 170 € pel socis de l’AEG i 190 € pels no socis.

El preu inclou:
L’assistència al curs.
El dossier amb les explicacions teòriques.
El forfait per un dia de l’estació d’esquí de La Molina.
Els tràmits i gestions per realitzar el curs.
Material: ARVA, pala, sonda, grampons, piolet i casc.

El preu NO inclou:
El carnet i l’assegurança federativa de la modalitat D per a la pràctica de l’esquí de muntanya, obligatòria per realitzar el curs, la qual podem tramitar als socis de l’AEG.
El preu del 2018 és de 140,50 € no habilitada i 152,30 € habilitada FEDME per un any.
Llicència temporal de 6 dies per les sortides pràctiques: 12,40 €.
El transport de les sortides pràctiques i l’allotjament.
El lloguer de material: esquís, fixacions, botes, pells, ganivetes i bastons.