Rodacamins

Inscripcions InscripcionsnoticiesNotícies
reglamentsReglament reconeixementsReconeixements
Obrir cartell
Excursions amb BTT
24 de marçMontsant est (refugi d'Albarca)WEB
Centre Excursionista Tarragona29 km / 728 m
14 d'abrilSuperSants BTTWEB
Grup Excursionista de Campdevànol25 km / 812 m
27 d'abrilBaixada de les RieresWEB
Agrupació Científico-Excursionista de Mataró29 km / 750 m
2 de junyUn tomb per l'EramprunyàWEB
Unió Muntanyenca Eramprunyà24 km / 750 m
9 de junyBTT Taradell-GuilleriesWEB
Centre Excursionista de Taradell30,5 km / 600 m
16 de junyLa Volta BTT RubíWEB
Centre Excursionista de Rubí28 km / 665 m
12 d'octubreSerra de Rubió - Mas del TroncWEB
Agrupació Excursionista Muntanya38 km / 900 m
20 d'octubreRodaCEC - Caldes de MalavellaWEB
AJORNADACentre Excursionista de Catalunya34 km / 330 m

Què és el Rodacamins?

El ‘Rodacamins’ és la nova proposta de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya per la bicicleta de muntanya. Es tracta de la creació d’un calendari anual d’excursions en bicicleta, a partir dels itineraris que proposin les entitats que hi vulguin participar.

Es pretén, al llarg d’un any natural, fer sortides per tot el territori, organitzades cada una d’elles per una entitat diferent amb la col·laboració de la FEEC. L’entitat organitzadora, a partir del seu coneixement del territori que li és proper, podrà proposar una o diferents rutes.

Amb la idea de fer un calendari similar al que ja es fa amb les caminades de resistència o nòrdica i amb les raquetes de neu, es reconeixerà aquells participants que completin un percentatge de les excursions proposades, per tal d’afavorir-ne la participació.

Entre els objectius d’aquesta nova proposta hi ha la de potenciar la participació dels excursionistes en les activitats organitzades per les entitats. Valorem, tot i que queda a criteri de cada entitat organitzadora, la possibilitat d’organitzar rutes familiars per acostar els més petits al nostre món.

Com sempre, com en totes les activitats organitzades per les entitats excursionistes, aprofitem l’activitat per difondre els nostres valors, com són l’esforç, la solidaritat i el respecte per l’entorn. Comptem que aquesta proposta pot acostar gent diversa poc habitual dels centres excursionistes, fet que podem aprofitar per exposar les diferents activitats i potenciar la vida dels clubs.