FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

 | FEEC

Repte entitats / Reptes 2022

Reptes 2022

Durant la temporada 2022-23 es plantejaran els 4 reptes de cada disciplina que s’aniran comunicant gradualment als equips inscrits mitjançant un correu electrònic que inclourà una fitxa adjunta amb tots els detalls necessaris per poder realitzar l’activitat.

Bicicleta de muntanya:

Us podem avançar que seran 4 recorreguts circulars per les comarques de l’Alt Empordà, Garrotxa, Baix Llobregat i Berguedà, amb una distància al voltant dels 50km i un desnivell positiu de 1500m aproximadament.

Esquí de muntanya:

Els reptes estaran supeditats a les condicions meteorològiques i a les nevades que hi hagi hagut. Es comunicaran 15 dies abans de l’inici de cada un d’ells per intentar assegurar al màxim les bones condicions de la neu. Generalment es tractarà de recorreguts circulars amb ascensions a algun cim.

Alpinisme:

Es proposaran diferents ascensions o travesses per canals i/o crestes del Pirineu.

Disciplina “convidada”:

Als equips que realitzin el repte de totes 3 disciplines, se’ls donarà la possibilitat de realitzar un últim repte d’una altra disciplina esportiva durant els mesos de maig-juny. Aquest primer any es tractarà d’una excursió en caiac de mar, per la costa brava, on caldrà localitzar diferents balises amagades en coves o llocs de difícil accés.

Som muntanya | FEEC

Som muntanya