Jornades tècniques

El Comitè de Barrancs de la FEEC ha tingut la iniciativa de dur a terme les primeres Jornades tècniques de barrancs els dies 17, 18 i 19 de novembre de 2017.

Molts de nosaltres ens estarem preguntant en que consisteix aquestes jornades, doncs bé, en la 1ª Jornades tècniques de barrancs podrem gaudir de taules rodones de debat de la situació dels barrancs, ponències de seguretat, medi ambient, formació i material on cada tema estarà format per quatre ponents que durant 30 minuts exposaran els seus punts de vistes i els participants podrem fer les nostres preguntes, també podrem gaudir durant 2 hores de tallers tècnics de corda doble & corda simple, instal·lacions, re-equipament i primera intervenció en cas d’accident on podrem posar punts de vista en comú entre els participants.

L’objectiu d’aquesta Jornada es poder compartir diferents punts de vista de la nostra activitat, aprendre i agafar apunts per una practica més segura, conèixer més aquest àmbit.

Les Jornades no estaran enfocades a la típica trobada de barrancs on anirem a fer activitat sinó que serà un Congres de barranquistes ple de ponències i taules rodones.

No obstant, el dissabte també tindrem el nostre dinar de germanor i sortejos de material al final de cada ponència.

Us esperem a Rialp per gaudir de la 1ª Jornada tècnica de barrancs.

Inscriu-te