29a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana

Aquest any la Renovació de la flama va anar a càrrec de l‘Agrupació Cultural Folkórica de Barcelona. Els actes començaren el 15 de febrer a Prada de Conflent, on s’ofrenà un ram de llorer a la tomba de Fabra, es llegiren els parlaments i s’encengué la Flama. Acte seguit hi hagué una visita comentada al monestir de Sant Miquel de Cuixà i a primera hora de la tarda, una visita al Castellet de Perpinyà. El dinar tingué lloc a la Jonquera.

Els actes a Montserrat tingueren lloc el dia 22 de febrer i foren presidits pel conseller de Cultura, Joan M. Pujals. Abans, però, el dia 19 hi havia hagut una conferència a l’estatge de l’entitat que organitzava els actes sobre Pompeu Fabra, a càrrec de Marian Tarragó.

La portada de la Flama a peu va començar a les coves del Salnitre, tot i que es podia arribar al monestir amb autocar. Abans de l’acte de Renovació i dels parlaments, hi hagué audició de sardanes amb la Cobla Ressò i la Colla Roure. Acabat l’acte, tingué lloc una ballada de sardanes i l’actuació de l’Esbart Barcelona